Algemene Voorwaarden

Algemenevoorwaarden
 
 I. Bestelling

 1. Door uw bestelling geeft u te kennen akkoord te gaan met de leverings- en betalingsvoorwaarden.
 2. Kosten en termijn verzending. Brievenbuspost € 4,20, regulier pakket tot 10 kilo € 6,95. groot pakket tot 20 kilo €13.00. Verzending vindt plaats binnen 2 tot 7 dagen na binnenkomst betaling.
 3. Indien u bij de bestelling kiest voor de optie ‘verzenden’, rekent het systeem automatisch € 6,95 voor verzendkosten. Mochten uw verzendkosten hiervan afwijken doordat het pakket bijv. naar het buitenland verzonden dient te worden of door de brievenbus past etc., wordt het verschil achteraf berekend/gecorrigeerd.
 4. Bij de producten wordt vermeld indien de producten onder brievenbuspost of grote pakketpost vallen. Valt een product onder de reguliere pakketdienst dan staat er niets bij.

II. Betaling

 1. Alle prijzen in de webwinkel zijn exclusief verzendkosten en inclusief BTW.
 2. Betalingen geschieden via iDEAL of via een bankoverboeking. Dit geldt voor alle type bestellingen, verzenden, opsparen en afhalen.
 3. In principe ontvang u de bestelling zonder factuur. Mocht u toch graag een factuur willen ontvangen, dan kan dat natuurlijk gewoon. U kunt dit aangeven bij de bestelling onder het kopje ‘opmerkingen’. Let op: alle artikelen vallen onder de margeregeling. In de factuur wordt derhalve geen BTW uitgesplitst.

III. Levering

 1. Hjoed & Juster brocante zal met de grootste zorg de artikelen inpakken en verzenden. Hjoed & Juster brocante is echter niet aansprakelijk voor verlies en/of beschadiging van artikelen tijdens de verzending door Post.nl. Noch voor het evt. zoekraken van de verzending. Hjoed & Juster brocante is niet aansprakelijk voor zogenaamde gevolgschade die afnemer of een derde ter zake van de producten mocht lijden.
 2. Indien houtwormsporen aanwezig zijn, ontvangen de producten een anti-houtwormbehandeling met professioneel verdelgingsmiddel. Hjoed &Juster brocante kan echter niet garanderen dat de producten 100% houtwormvrij zijn.
 3. Levering geschiedt altijd uitsluitend na betaling.
 4. Komt u de artikelen liever zelf afhalen, dat is dit mogelijk. Geeft u dit even aan bij de bestelling. Hjoed & Juster brocante zal daarop contact met u opnemen voor het maken van een afspraak. Bestellingen zijn af te halen in Welsrijp in Friesland. Afgehaalde artikelen kunnen niet geretourneerd worden.
 5. Wilt u de artikelen laten bezorgen, dan behoort dit tevens tot de mogelijkheden. Hjoed & Juster brocante bezorgt zelf niet (tenzij in overleg klein meubelen) maar kan u hiertoe in contact brengen met een ervaren en betrouwbaar transportbedrijf dat uw aankopen met uiterste zorg zal behandelen. De kosten voor het bezorgen zijn afhankelijk van de afmetingen van het artikel en het aantal te overbruggen kilometers. Het artikel kan niet eerder afgehaald worden door transporteur bij Hjoed & Juster brocante dan dat het artikel volledig betaald is. Voor vrijblijvende prijsindicatie kan gemaild
  worden. Hjoed & Juster brocante draagt alleen zorg voor het initiële contact tussen partijen en is verder niet verantwoordelijk voor transport en voorwaarden van transport, noch voor evt. schade die ontstaat aan het artikel tijdens transport. Voor verdere voorwaarden/afspraken rondom het transport zal de transporteur u zelf inlichten. Dit wordt rechtstreeks tussen klant en transporteur verder afgestemd. 
   
  Basisvoorwaarden transporteur: bezorging vindt plaats op werkdagen of zaterdagen onder kantooruren. Bezorging op begane grond of
  aanwezigheid van lift. Tevens dient voldoende hulp aanwezig te zijn voor het uitladen/op de plaats zetten. Afleveradres moet goed toegankelijk zijn
  voor grote bestelbus-/aanhanger combinatie. 
   
  Retourzendingen van bezorgingen: kosten van (retour)transport zijn voor uw eigen rekening en te voldoen aan transporteur. V.w.b. het aangekochte
  artikel: retourzending en verrekening betaling alleen in overleg en op voorwaarde dat artikel in dezelfde staat geretourneerd worden. 
    

IV. Retourzendingen

 1. Houd u alstublieft rekening met het feit dat alle authentieke stukken die verkocht worden door Hjoed & Juster brocante gebruikte en oude goederen zijn. Dit impliceert automatisch dat de artikelen in een andere staat verkeren dan nieuwe producten. De artikelen worden altijd waarheidsgetrouw omschreven op de site. Verkleuringen e.d. worden vermeld, maar behoren ook bij brocante/antiek. Dit verschaft hen juist de charme die hen zo geliefd maakt. Heeft u nog vragen over het artikel alvorens u over wilt gaan tot aanschaf, dan beantwoordt Hjoed & Juster brocante deze graag. Mocht een artikel
  onverhoopt toch tegenvallen dan is retourneren altijd bespreekbaar conform onderstaande punten. Uitzondering hierop vormen opgespaarde en van tevoren bezichtigde artikelen. Deze kunnen helaas niet geretourneerd worden.
 2. Retourneren van artikelen kan binnen 5 werkdagen dagen na ontvangst en uitsluitend na schriftelijk overleg (via e-mail). U dient in geval van retourneren binnen 2 werkdagen na ontvangst contact op te nemen. De verzendkosten draagt uzelf.
 3. Indien u een bestelling retour zendt, ontvangt u natuurlijk het aankoopbedrag retour. Vooropgesteld vanzelfsprekend dat het artikel in dezelfde staat geretourneerd wordt als het verkocht is. Verzendkosten zullen echter niet verrekend worden.
 4. Voor voorwaarden bij retourneren bij bezorgen, zie punt III, artikel 5 van deze voorwaarden.

V. Opsparen

 1. Om in verhouding tot het artikel hoge verzendkosten uit te sparen, kunnen artikelen ook worden opgespaard (tot een maximum van 10 kilo en maximaal 3 maanden). In dit geval kunt u tijdens de bestelprocedure bij opmerkingen invullen dat u het artikel graag apart wilt laten zetten. Betalingsvoorwaarden zijn zoals hierboven omschreven.
 2. Bij uw laatste bestelling geeft u aan de opgespaarde artikelen graag verzonden te willen hebben. De totale verzendkosten worden dan pas verrekend.
 3. Opsparen is alleen mogelijk bij de kleine artikelen en niet bij de ‘afhaalartikelen’ zoals grote meubels.

VI. Reserveren van artikelen/meubelen

Als u een artikel wilt reserveren (zonder het daadwerkelijk definitief te bestellen), dan kunt u per email contact met ons opnemen. Vrijblijvend reserveren is alleen mogelijk voor de dag van bezichtiging. Daarbuiten is het artikel gewoon voor verkoop beschikbaar. Andere regelingen zijn alleen in gezamenlijk overleg mogelijk. Op alle door Hjoed & Juster brocante verkochte artikelen zijn de voorwaarden zoals hierboven genoemd van toepassing. Voor alle brocante en antieke artikelen geldt de BTW-margeregeling voor gebruikte goederen.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00